Πολιτική Επιστροφών

 Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τους όρους & την πολιτική αγορών και επιστροφών προτού προβείτε σε οποιαδήποτε διαδικτυακή συναλλαγή.

Στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί για οποιοδήποτε λόγο, τότε μπορείτε να προβείτε στην αλλαγή του με άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Αλλαγές γίνονται εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την αναγραφόμενη ημερομηνία της Απόδειξης Αγοράς. Ωστόσο θα πρέπει  να υπάρξει πρωτίστως ενημέρωση για την επιθυμία σας αυτή εντός 5 ημερολογιακών ημερών  με επικοινωνία στο τηλ εξυπηρέτησης πελατών της Eveleya:+30 694 5217866 ή στο email της εταιρείας μας: info@eveleya.com

Αλλαγές γίνονται δεκτές έως 1 φορά και  με επιβάρυνση μεταφορικών του πελάτη και μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε η να αλλάξετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή δεν έχουν φορεθεί πέραν της δοκιμής, δεν έχουν υποστεί ζημιά, δεν έχουν σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Επίσης τυχόν ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε. Απαραίτητα πρέπει να συνοδεύονται με την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης η το τιμολόγιο.

Στην συνέχεια στέλνετε το προϊόν που δεν επιθυμείτε σε εμάς και εμείς μόλις το παραλάβουμε και διαπιστώσουμε ότι το προιόν είναι στην αρχική του κατάσταση (αφόρετο, με τα καρτελάκια, όχι φθαρμένο κτλ) σας στέλνουμε την νέα παραγγελία.

Είστε υπεύθυνοι για την επιστροφή του δέματος και το κόστος αποστολής επιστροφής. Θα ήταν καλύτερα να στείλετε το πακέτο με συστημένη αλληλογραφία ή μέσω ταχυμεταφοράς. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Eveleya δεν ευθύνεται για τυχόν επιπλέον χρεώσεις που προκύπτουν από τις διαφορές στο νόμισμα, τα έξοδα εκτελωνισμού, τους εισαγωγικούς δασμούς, τους περιορισμούς προϊόντων και άλλους τοπικούς κανονισμούς. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Eveleya δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια.

**Στις περιπτώσεις Αγοράς προϊόντων που είναι σε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ με έκπτωση -30% και Άνω  ( Κατηγορία:SALES) δεν γίνονται δεκτές  Αλλαγές. Επίσης για  Αγορές προϊόντων  της Νέας Τρέχουσας Συλλογής σε Περιόδους Εκπτώσεων, οι Αλλαγές θα γίνονται  σε Διάστημα 7 ημερών από την Ημ/νία που αναγράφεται στην Απόδειξη.

Τα προϊόντα που είναι είδη σε έκπτωση δεν συνδυάζονται με επιπλέον εκπτωτικούς κωδικούς.

Το κόστος επιστροφής προϊόντων επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Η Eveleya διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτές αλλαγές & επιστροφές χρημάτων, εάν το είδος που επιστρέφεται:

    • Δε βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι ή επιστραφεί φορεμένο ή ελαττωματικό ή κατεστραμμένο )
    • Δεν συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη λιανικής πώλησης στο πακέτο.

Σε αυτή την περίπτωση, το δέμα θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση των εξόδων αποστολής.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια). Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ εταίρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

 

Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων σε αγορές  από το eshop μας.

Η διεύθυνση της Eveleya είναι: Χρυσοστόμου Σμύρνης 24, Ηλιούπολη. 163 45